Karjalanpiirakkatuotteet

"Mummolan suussa sulavat karjalanpiirakat olivat taustalla muistojeni joukossa. Joka lauantai niitä pyöräytettiin satamäärin ja piirakka pualikka sai vauhtia leipureiden käsissä."

Karjalanpiirakkatuotteet

Järjestä seuraavan mukaan:

"Perunapiirakat syötiin lämpimänä ja riisipiirakoita voi paremmin säilyttää viileässä useamman päivän, jos niitä sattui jäämään."

Näistä muistoista saivat karjalanpiirakkatuotteet alkunsa jo vuosikymmeniä takaperin. Asia hautautui muutaman vuoden ajaksi, mutta sitten idea alkoi vain voimistua. Pian tuotteita alkoi syntyä moneen käyttötarkoitukseen. Nyt karjalanpiirakkamallistoon kuuluu yli 30 eri tuotetta: essuja, pannumyssyjä patakintaineen, kännykkäpiirakoita nauhalla ja ilman, myös isommalle älykännykälle sekä monenlaisia muita pussukoita. Pellavaiset piirakat ovat päässeet TV-ohjelmiin, niistä on tehty juttuja lukuisiin lehtiin. Olen entistä vakuuttuneempi siitä, että tarvitsemme iloa ja huumoria lisää arkeemme.

Karjalanpiirakoiden keskellä nauruhermot ovat monilla olleet lujilla. Niitä naurun remahduksia on ollut ilo kuunnella asiakaspalvelussa ja käytävillä. Lapsille on oma karjalanpiirakkaessu, jotta innostus omaan maakunnan herkkuumme säilyisivät ja perinteet jatkuisivat.