Leijat -hupputakit

Leijat on toivon laulu, joka on innoittanut suunnitellessa tätä monikäyttöistä, kevyttä ja ajatonta takkia. Materiaalina on tuultapitävä ja vettähylkivä puuvillakangasta. Malli on A-linjainen, hihat mukavan leveät ja tehosteväreillä on saatu moni-ilmeisyyttä ja persoonallisuutta. Inspiraation lähteenä on ollut musiikin vahvojen tunteiden tulkitsija, Kirka.

Takit ja viitat

Nämä hupputakit ovat syntyneet rakkaudesta musiikkiin ja edesmenneen Kirkan Babitzinin muistolle. "Hänen lauluistaan ja tulkinnastaan olen saanut paljon voimaa elämääni niin ilon kuin surun hetkinäkin. Leijat on minulle toivon laulu, joka on innoittanut minua suunnitellessani monikäyttöistä, kevyttä ja ajatonta takkia.", kertoo Matelin Lahja-aitan ideanikkari ja omistaja, jonka ideoista kaikki tuotteet ovat syntyneet.

Hehkuvat värit leijailevat kevyesti hupun somisteina. Sama väri toistuu päällystetyissä napeissa ja hihansuussa, jonka pituutta voi hieman myös säätää käänteen avulla. Materiaali on tuultapitävää ja vettähylkivää, laadukasta puuvillaa. Sama malli löytyy myös valmistettuna viskoosivillasta, joka on kevyt ja lämmin vaihtoehto (saatavissa vain Taitokorttelin kivijalkamyymälästä).