Mekot juhlaan ja arkeen

Tuulahdus tanssia, pisara elettyä elämää sekä hulmuavia helmoja. Materiaalina on käytetty ajatonta pellavaa, helppohoitoista viskoosia ja muita juhlavampiin asuihin sopivia luonnonmateriaaleja. Mekkoja löytyy pitkinä ja lyhyinä ja ne sopivat hyvin niin juhlaan kuin arkeenkin.

Mekot

Järjestä seuraavan mukaan:

Flamenco-mekko

Flamenco malli on syntynyt Espanjan hiekkarannoilla. Minulta toivottiin usein hulmuavia helmoja, mekkoa, jossa voisi vaikka tanssahdella tai sopisi yhtä hyvin kotimekoksi. Niinpä tämä ajaton malli, jossa on valmiiksi jo tanssin taikaa, sopii hyvin monenlaiseen käyttöön. Perusväri on musta ja raitavärit vaihtelevat. Näihin löytyy myymälästämme myös saman värisiä koruja. Oma ruusuke täydentää asua. Lavatansseja odotellessa!

Kukkamekot

Kukkamekot ovat tuulahdus menneiltä vuosikymmeniltä tai ainakin niin voisi hyvinkin ajatella ja haaveilla vaikkapa kesäillan lavatansseista. Kukkakuoseja on monia ja osa niistä on helppohoitoista ja miellyttävää viskoosia tai juhlasekoitetta. Myös näitä on mahdollista somistella erilaisille jakuilla ja huiveilla, oman mielensä mukaan. Kukkien väreistä voi poimia oman mielivärin ja valita vaikkapa ajattomat korvikset täydentämään asukokonaisuutta.

Sydänmekot

Sydänmekko on lyhyt mekko, joka sopii moneen menoon. Materiaali on puolipellavaa (puolet puuvillaa) ja se ei rypisty helposti. Mekossa on eriväriset sydämet edessä ja takana sekä mallissa on pieni hiha, joka on oma pieni lisänsä mekossa. Malli on myös hieman A-linjainen.

Taskullinen mekko

Taskullinen mekko on joustavaa onteloneulosta, joka on aivan uusinta uutta materiaalia. Malli on mukava käytössä ja kivat taskut somistavat hieman A-linjaista mallia. Lisäksi se on helppohoitoinen, eikä sitä pidä silittää! Mekko sopii hyvin juhlavaatteeksi, mutta myös työ- ja arki käyttöön.