Värien juhlaa pitkissä mekoissa

Pitkät pellavamekot sopivat hyvin monenlaiseen juhlaan. Materiaalina on käytetty 100% pellavaa tai puolipellavaa (puolet kuiduista puuvillaa). Osa pellava kuiduista on voitu korvata nokkoskuiduilla.

Sateenkaaren väreissä leikkivät pitkät viskoosimekot sopivat yhtä hyvin juhlaan kuin arkeenkin. Materiaali on hyvin laskeutuvaa viskoosia ja se on miellyttävä materiaali myös iholla. Sitä voi täydentää yksivärisellä suurella huivilla ja samalla peittää käsivarsia, viilenevien iltojen varalle. Vaihtoehtoja on paljon. Pukuun löytyy meiltä myymälästä myös saman värisisä puisia- ja huopakorviksia juhlavoittamaan ja täydentämään kokonaisuutta.

Pitkät kukkamekot ovat aina tuulahdus menneiltä vuosikymmeniltä. Kukkakuoseja on monia. Osa malleista on helppohoitoista ja miellyttävää joustavaa viskoosia ja osa taas juhlasekoitteita. Myös näitä on mahdollista somistella erilaisille jakuilla ja huiveilla, oman mielensä mukaan. Kukkien väreistä voi poimia sopivasti oman mielivärinsä vaikka korviksiin, joita löytyy kukkien väreissä.

Pitkät mekot

Järjestä seuraavan mukaan: