Leijat -hupputakit

Leijat on minulle toivon laulu, joka on innoittanut minua suunnitellessani monikäyttöistä, kevyttä ja ajatonta takkia moneen menoon. Materiaalina on käytetty tuulta pitävää ja vettä hylkivää puuvillakangasta. Malli on A-linjainen, hihat mukavan leveät ja tehoste väreillä on saatu moni ilmeisyyttä ja persoonallisuutta. Inspiraation lähteenä on ollut musiikin vahvojen tunteiden tulkitsija, Kirka.

Takit ja viitat

Järjestä seuraavan mukaan:

Nämä hupputakit ovat syntyneet rakkaudesta musiikkiin ja edesmenneen Kirkan Babitzinin muistolle. Hänen lauluistaan ja tulkinnastaan olen saanut paljon voimaa elämääni niin ilon kuin surun hetkinäkin. Leijat on minulle toivon laulu, joka on innoittanut minua suunnitellessani monikäyttöistä, kevyttä ja ajatonta takkia.

Hehkuvat värit leijailevat kevyesti hupun somisteina ja sama väri toistuu päällystetyissä napeissa ja hihansuussa, jonka pituutta voi vähän säätää käänteen avulla. Materiaali on tuulta pitävää ja vettä hylkivää laadukasta puuvillaa. Sama malli löytyy myös viskoosivillasta, joka on kevyt ja lämmin vaihtoehto. Koronan aiheuttamasta materiaalin saatavuudesta johtuen on vain myymälässä.