Karjalanpiirakkatuotteet ja karjalaispaidat

"Mummolan suussasulavat karjalanpiirakat olivat taustalla muistojeni joukossa. Joka lauantai niitä pyöräytettiin satamäärin ja piirakkapualikka sai vauhtia leipureiden käsissä. Perunapiirakat syötiin lämpimänä. Riisipiirakoita voi paremmin säilyttää viileässä useamman päivän, jos niitä sattui jäämään."

Piirakkatuotteet ja karjalaispaidat

Lapsuuden muistoista saivat karjalanpiirakkatuotteet alkunsa jo vuosikymmeniä takaperin. Karjalanpiirakkamallistoon kuuluu yli 30 tuotetta: essuja, pannumyssyjä patakintaineen, kännykkäpiirakoita nauhalla ja ilman sekä monenlaisia muita pussukoita. Pellavaiset piirakat ovat päässeet TV-ohjelmiin, niistä on tehty juttuja lehtiin. "Olen entistä vakuuttuneempi siitä, että tarvitsemme iloa ja huumoria lisää arkeemme."

Matelin karjalanpiirakoiden keskellä nauruhermot ovat monilla olleet lujilla. "Niitä naurun remahduksia on ollut ilo kuunnella asiakaspalvelussa ja käytävillä." Lapsille on oma karjalanpiirakkaessu, jotta innostus oman maakunnan herkkuumme säilyisivät ja perinteet jatkuisivat myös tulevilla sukupolvilla.